Coaching en Workshops

Puur Annette coaching met een kook- of bakworkshop in Achter-Drempt!

Ben jij klaar om de kracht van innerlijke groei en vreugde te ervaren terwijl jij jezelf omringt met de  (h)eerlijkheid van het creëren van een gezond (bak)gerecht? Bij Puur Annette coaching voor jouw levensvragen combineren we diepgaande reflectie met culinaire activiteiten, perfect voor degenen die een actieve levensstijl omarmen en streven naar (meer) positiviteit en energie.

Puur Annette, Fit for Food, Food for thought!

Droom jij ervan helderheid te vinden in je levenspad? Verlang je naar inzicht in jezelf en je doelen?
Mijn coaching voor levensvragen biedt een unieke gelegenheid om jouw pad naar vervulling te verkennen, terwijl we ook aandacht besteden aan een gezonde geest en een gezond lichaam. Samen duiken we in jouw innerlijke wereld, om de kern van je vragen en verlangen(s) te begrijpen. Als liefhebber van puur eten en een sportief en liefdevol leven, begrijp ik de waarde van balans en welzijn.

Een persoonlijke kook- of bakworkshop en coaching in de keuken van Puur Annette in Achter-Drempt. Puur Annette, Fit for Food, Food for thought! 

 

Wanneer we samenkomen voor een kook- of bakworkshop vanuit Achter-Drempt, dompelen we onszelf onder in de culinaire wereld van verse, gezonde ingrediënten en pure smaken. Samen creëren we een heerlijk gerecht, maken hapjes of bakken een heerlijke taart, die niet alleen voedt, maar ook de ziel verheft. Vanzelfsprekend hou ik rekening met je voorkeursmaak, eventuele allergieën en dieetwensen.


We nemen de tijd om jou levensvragen te ontdekken en te bespreken, richting aan jou doel te geven, welke hulpbronnen je nog nodig hebt en welke stappen je kan zetten om je doel te realiseren.

Als hNLP coach begeleid ik je met zorg en toewijding waarbij ik gebruik maak van krachtige vragen, inzichten en oefeningen die je helpen bij het vinden van antwoorden en het ontwikkelen van een positieve, energieke en heldere visie voor jou toekomst.

Als je klaar bent om de energie en positiviteit te omarmen die jij verdient, nodig ik je uit om met me mee te gaan op deze creatieve, culinaire, actieve reis van zelfontdekking en empowerment.

Neem vandaag nog contact met me op via info@puurannette.nl of onderstaand formulier en begin jouw reis naar een leven van stralende gezondheid en vreugdevolle, innerlijke groei.

Puur Annette, Fit for Food, Food for thought!

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Neem vandaag nog contact met me op via info@puurannette.nl of door het formulier in te vullen. Begin jouw reis naar een leven in balans en vreugdevolle groei.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Scroll naar boven