Rouwondersteuning met creatieve activiteiten

Welkom bij CreatiefbijRouw

Voor ondersteuning in je rouwproces in een vertrouwelijke, veilige en creatieve omgeving.

Bij CreatiefbijRouw kun je kiezen voor creatieve workshops en persoonlijke trajecten, afgestemd op jouw behoeften. Wil je weer energie voelen, vreugde ervaren en nieuwe doelen creëren? CreatiefbijRouw biedt je troost en steun, en helpt je herinneringen te koesteren.

Ontdek hoe creativiteit je kan ondersteunen in deze moeilijke tijd. Bij CreatiefbijRouw bieden we de steun en ruimte die je nodig hebt.

CreatiefbijRouw – waar jouw herinneringen leven

Mijn verhaal en doel

Ik ben Annette Tichelman, 58 jaar en woon samen met mijn partner in Drempt, vlakbij Doesburg, NL. Mijn passie en creativiteit voor koken en bakken komen tot uiting in mijn bedrijf, waar ik o.a. lunches en hapjes verzorg voor feesten en uitvaarten. Naast gezonde voeding hecht ik veel waarde aan persoonlijke aandacht, verbinding en stem ik graag af op jouw wensen.

In mijn vrije tijd geniet ik van (camper)reizen, skiën, pianospelen, tuinieren, wandelen, kunst schilderen, haken en sporten.

Mijn doel is om je te helpen gezond en mentaal in balans te blijven door rouwondersteuning met creatieve activiteiten of wandelingen. Mijn slogan “Fit for Food, Food for Thought!” benadrukt het belang van voeding voor zowel lichaam als geest. Vooral bij verlies kan dit evenwicht verstoord raken. Creatieve activiteiten bieden ruimte en verlichting, en helpen bij het vinden van nieuwe energie en levensvreugde tijdens een rouwperiode. Mag ik jou daarbij ondersteuning geven?

Als rouwondersteuner begeleid ik je met zorg, waarbij ik gebruik maak van vragen, inzichten en oefeningen om je te ondersteunen bij het vinden van antwoorden en (terug)vinden van energie en levensvreugde.

Als je klaar bent om weer energie en levensvreugde te voelen die jij verdient, nodig ik je uit om met me mee te gaan op deze creatieve, culinaire en actieve reis.

Neem vandaag nog contact met me op via info@puurannette.nl of onderstaand formulier en begin jouw reis naar een vreugdevol leven.

CreatiefbijRouw – waar jouw herinneringen leven

Ben je benieuwd en heb je een vraag? Neem vandaag nog contact met me op via info@puurannette.nl of door het formulier in te vullen. Begin jouw reis naar een energiek en vreugdevol leven.

    Scroll naar boven